Sikker sejr over AB efter kæmpe kollaps!

Det så lyst ud, men så heller ikke mere, dog slap alle billigt. Det var lyse tider i starten af dagens kamp mod AB 1, men straks efter den lyse begyndelse løb Glostrup-færgen ind i hård modvind, og alt det lyse blev tabt.

Glostrup tabte lodtrækning (ingen overraskelse) men AB opfyldte Glostrup anføres ønske og vi blev sendt til gærdet. Bilal åbnede med Frederik men holdte ikke længe og slog en i luften til mid-off og kom hurtig ud igen. Shehzad kom ind og begge gærdespillere havde styr på AB’s kastning og vi sejlede mod de +300. Drengene spillede fantastisk og viste gå-på mod med en fin partnerskab på 140 point. I over nummer 28 havde vi 145-1 men så ramte Glostrup-Titanic isbjerget for første gang.

Frederik (56) slog den lige i luften i forsøg på et sweepshot hvorefter anfør Aftab overtog roret men 3 point senere bliver dømt ben-for. Peter Poulsen 3 bolde senere kantet til keeper. Shakeel forsøgte at lappe men efter kort tid begik selvmord ved at løbe sig selv ude. 6 bolde senere røg ankeret Shehzad som i frustrationen slog den i hænderne på AB’s anfør. En flot halvleg på 79 havde sin ende her. Ind kom Sameer dernæst Jeppe, Rocky, Subhan og Haroon men alle 5 synkede hurtigt.

For hvor ofte er det ikke sket at Glostrup Cricket Club har smidt deres lysne halvlege væk, som var det lilleputcricket. Fra 145 for 1 efter 27 overs til 195 for 10. Hele 50 point på 72 bolde og 9 gærder. Der var gærdespillere der var spillet ind. Der var ingen dæmoner i pitchen. Der var solskin og vi var vores egen bedste fjende.

Ret skal være ret. Vi dominerede AB i bowling, og de så ikke ud til at være et 1. divisionshold – det gjorde vi så heller ikke, men mere om det senere. AB havde intet gå på mod, ingen lyst til at løbe enere, ingen intensitet i deres batting. Det så ud som om, at de havde forestillet sig at batte 50 overs og holde deres Net Run Rate i live men alligevel smed deres gærdere væk. Ikke helt til at forstå hvad AB prøvede på.

Shakeel var ikke så farlig idag men fra den anden ende var det en fornøjelse at se Aftab i pace og bounce hvilket også gav ham 2 x gevinst. Rocky-Haroon Duo blev introduceret og begge gjorde deres job ved at bowle prikker og begge fik 3stks pinde hver. Aftab kom på sammen med Shakeel efter Subhan fik lov at mærke bolden i 2 overs og her endte Kampen da Shakeel og Aftab fjernede de sidste 2 AB’er.

Glostrup viste idag i helhed hvor de står henne efter en hel sæson trods gentagende punkter fra træner og anfør. Hvad vi så i kampen idag.

% Individuel forberedelse% Ansvar% Kommunikation% Energi% Fokus% Opbakning

Alle disse punkter resulterede i Batting Kollaps Sloppy Fielding DropsMiss-Field Ikke farlig nok bowling

Hvis vi skal se os selv i fremtiden med alle disse punkter så får nok ikke den hel stor succes i Eliten, men dette har vi hele vinteren til at FORBEREDE os i. Efter kampen blev årets sidste bøder uddelt. Fido uddelt til Shehzad for hans 79 point og Fjols gik til Haroon endnu en gang, jaaaa men tak Bilal. Shehzad 79Frederik 56 Haroon 3/13Aftab 3/28Rocky 3/29 Næste weekend spilles årets sidste kamp mod Esbjerg på hjemmebane. Velmødt.

Til sidst men ihvertfald ikke mindst vil vi gerne takke Køkkenet (Marion og Inga) for deres hjælp til frokost igen idag. Og Tak til alle dem som støttede os fra sidelinien.