Kolding vs Glostrup 4-0

Anføreren havde det ekstremt svært med at finde 11 spilbare gutter til denne kamp. Hele ugen blev der ringet og skrevet rundt. Og torsdag aften lykkedes det endeligt at finde 11 spillere. Deriblandt én med en brækket finger.

Der var 1.2.3….15 afbud til kampen. Udover den håndfuld som ikke vil spille på 1. Holdet. Så kommer man nok snarere op på 22 afbud. Så gør man det heller ikke nemt. Vi startede skidt. 8 mand mødte ikke op til tiden. Men forsinket drog vi afsted til Kolding.Her fandt vi en vådbane og glat pitch. Anføreren vandt lodtrækningen og valgte at bowle først.Uden 4 af de mere anerkendte keepere, måtte vi ty til manden som er frisk på en udfordring. Hamad greb handskerne og Shakeel og Aftab åbnede kastningen. Der blev aftalt 50 overs og 2 bolde – én fra hver ende.

Efter 10 overs havde vi allerede indkasseret 4 drops. Der stod dog kun 35 på tavlen. Shakeel havde det rigtig svært med at styre den svingende bold, det samme gjaldt hans storebror Sameer.Aftab tog handskerne efter over nr. 10 og Munna, Glenn og Wesal blev prøvet skiftevis. Ved vandpausen var Kolding 99 for 0.En pause tale fra anføreren fik os på rette køl, og Glenn kvitterede med 2 gærder. Men gassen sev ud af ballonen på ny, og på den ultra lille bane i Kolding, blev alt langt, kort og skævt straffet. Kolding 229 for 3 efter 40. Vi var nu oppe på 8 drops.Hamad tog handskerne igen fra over nr. 40 og Aftab og Shakeel fik holdt Kolding som så ud til en score på 330+ nede til 272. Imponerende af Hamad at keepe 20 overs på Aftab og Shakeel og kun give 2 byes på en skidty wicket med variabelt opspring.

Som om vi ikke var gavmilde nok med 10-12 drops, så sendte vi også 48 extras til Kolding.Awais var yderst gavmild og topscorer med 3 drops.Aftab bedste kaster med 4 for 39 på 10 overs.Troen på at vi kunne chase totalen var stor. Men i 1. over løb Sameer sig selv ud, da hans kald ikke blev imødekommet af Bilal for en diamant and.Bilal var også ude kort efter, og ind kom dagens gærdespiller Shakeel – forfremmet til nr 4 ind.Iftikhar og Shakeel fik gang i scoringen, indtil Iftikhar blev grebet af en kant i point for 26.

Shakeel stod og serverede den ene sekser ud efter den anden. Det var festligt og klart noget man kan anbefale at se, når Peter Power ligger sine highlights op fra kampen.Aftab kantede til keeperen og vi var 100 for 4 efter 20.Uden at tænke sig om, fortsatte Shakeel sin aggressive stil. Han slog Havmøller til 4 sekser på 4 bolde. Og med sin sekser nr. 9 bragte han karrierens første century op på blot 70 bolde.IMPONERENDE! Undervejs kantede Awais til keeperen, Wesal gjorde det samme, og Ifthekhar løb sig selv ud da han snublede på pitchen.

I Hamad fik Shakeel en støtte. Hamad virkede solid i sit defence, og planen var klar. Shakeel skulle slå.Det gjorde han også. Han sendte 3 yderligere seksere afsted, før trætheden indtrådte og han blev kastet ud.119 fyrværkeripoint på knap 80 bolde med 12 seksere! Munna blev kastet ud for 0, og Glenn ben for kort efter for det samme.Glostrup 195 all out.

Efter kampen blev der uddelt flittige bøder til alle sammen – også dem som ikke deltog.Velfortjent Fido til Shakeel.På vej hjem blev der hygget med aftensmad – Danmarks bedste pizza sandwich i Slagelse.Svanholm slog Esbjerg.Ishøj slog Husum.Vi er nu sikret oprykning til elitedivisionen næste år.Nu er der to kampe igen. Vinder vi dem begge vinder vi 1. Divisionen i år. Svipser vi – får vi oprykning som enten 2’er eller 3’er.Fjols til Bilal for at glemme den.

Et stort tak til Nikolaj for kage og frugt. Altid en fornøjelse at have ham med.Og et tak fra anføreren til alle dem der kunne spille i dag ❤.Vi må erkende, at vi i dag tabte 4-0 til Kolding.De var bedre battende 1-0, kastende 2-0, fieldende 3-0 og mere respektfulde/professionelle 4-0 end os.

De 2 point kommer dem kærkommen, og kan redde dem fra en potentiel nedrykning.