Sejr, century til Freddy og fem gærder til Haroon.

Lørdag 15. Maj 2021 – Glostrup vs Copenhagen Div. Kamp

Century og Five-fer på en “shitty” bane Dagen var gråt, koldt, vådt og banen var fyldt med gåselort, men Glostrup havde en god dag med sig alligevel allerede fra start hvor anfør Aftab vandt lodtrækning og valgte at gå til gærdet. Hvilket nok er planen i fremtiden også.

Copenhagen startede med at fjerne Shehzad hurtigt og kort efter Khizar, så Glostrup var 2 nede for kun 9 på tavlen. Ind kom Aftab som spillede lidt defensivt til starte med og blev bowlet ud af spinneren Owais, som skruede godt med bolden. Aftab var på vej ud men dommeren havde dømt No-Ball så han fik et liv mere. Dette gjorde han godt brug af og begyndte at rotere med Frederik. Regnen kom i spillet og Copenhagen havde svært med at holde på bolden. Der kom en del skæve og full-toss samt en del fejl bolde som begge gærdespillere straffede til grænseslag. Frederik og Aftab byggede en fornuftig og stabil partnership og endte på 173 til sammen. Aftab røg på 73 på 84 bolde ved at leave en tryllende bold som knækkede 30cm ind i hans ben og dommeren trak fingeren ud af den varme lomme og dømte Aftab ben-for.

Glostrup stod med 185-3 efter 30 overs hvilket gjorde det nemmere for Peter Poulsen at komme igang med sit spil. Frederik spillede en meget flot og kontrolleret halveg og det resulterede til årets første og velfortjent century. Peter og Frederik trak Glostrup op til 270 point indtil Frederik blev dømt ben-for og her endte deres partnership på 85 point. Bobby Malik havde 5 overs til at gå stort, Glostrup endte med 300 point for 5 mand ude på 50 overs.

I marken startede Shakeel og Aftab. Begge kastede billigt og lige i boksen og Aftab fik gevinst. Shakeel blev erstatet med Haroon efter hans 4 overs og Sameer fra den anden side. Haroon med et nyt forkortet tilløb så meget bedre ud end hvad han i de sidste par kampe har gjort og det virker til at ændringen er den rette for ham. Allerede i den første over fik han hul på og så kørte det for ham. Copenhagen mistede hurtig gærdene og havde 30-5 på 10 overs indtil en enkelt mand fra Copenhagen valgte at tage kampen op.

Haroon blev slået til 2 gigantiske seksere men anfør Aftab gav en over mere og Haroon fik snuppet sig en Five-fer. Shehzad tog 2 gærde og Abhishek fik også 2 overs og fik sig sit første gærde. Det kan han takke Bobby Malik for at tage en meget flot greb. Copenhagen 65 all out på 20 overs og Glostrup kom glad hjem med 2 point mere i hånden. Tillykke til Frederik for hans flotte 133 og Haroon for hans 5 gærder. Glostrup har fået en ny Fido Pokal som blev uddelt til Haroon af holdets træner Frederik. Næste søndag møder vi Esbjerg på Hernings bane da Esbjergs egen bane ikke er klar.