Turneringen skudt i gang med sejr over Kolding

Lørdag 8. Maj 2021 – Glostrup vs Kolding Div. Kamp

Årets første divisionkamp med 2 point til Glostrup på en kold dag. Glostrup mod Kolding blev en kold affære i Solvangsparken i dag. Det var sæsonens første 1. Divisionskamp, og med brækkede fingre til Rocky og Glenn, debuterede Abhishek Gupta på førsteholdet.

Aftab tabte lodtrækningen og Kolding valgte at batte først. Shakeel og Aftab det nye åbningspar for i dag, havde Kolding nede med 2 efter powerplay.Kolding uden Martin P og Botma kom kun for at overleve. Alle kasterne fik lige mange overs (næsten) og det resulterede i 3 gærder til Shehzad, 2 til Sameer, 1 til Khizar, 2 til Haroon, 1 til Shakeel og 1 til Aftab.Højdepunktet en knækket gærdepind fra Sameer. Den var han meget glad for. I marken havde vi ca 5 drops. Den hårde Grays bold kan ikke få skylden i dag i det mindste.

Aftab og Frederik startede som lyn og torden. 69 for 0 efter 11 overs da vi mister 1. Gærde. Herefter et Glostrup kollaps med 6 for 16. Deriblandt 3 ude for 0. Ikke lige frem positive tegn fra en ellers stærk på papiret batting line up.Vi kom i mål i 20. Over og vandt med 4 stående gærder. Kampens spiller blev Frederik for hans 41*.

I næste uge spiller vi på udebane mod Copenhagen.