Sejr i T20 mod KB2

Lørdag 1.Maj 2021 – Glostrup 1 vs KB2 T20 3

Kampe, 3 Sejr Glostrup 1 mødte KB 2 på hjemmebane på solskinsdag hvor lodtrækningen blev vundet af anføren Aftab som valgte at gå til gærdet først. Glostrup startede igen med brødrene Ahmed og begge startede godt ud med 9 point i den første over. Shehzad røg ud tidligt ved at kante til keeperen og ind kom Khizar. Pitchen gav god bounce men dette påvirkede ikke Khizar og Aftab. Begge byggede en fornuftig partnership op ved at løbe hurtige enere og toere og de dårlige bolde blev straffet til grænseslag.

Khizar battede virkelig godt med flotte slag og endte på 53 på 38 bolde før han blev stokket ud. Frederik kom på banen og så kom der gang i benene. Aftab holdte ikke længe sammen med Frederik og røg ud efter en partnership på 23 ved at kante bolden til 45 på offsiden. Bobby Malik kom ind og spillede en fornuftig innings med Frederik og endte med en partnership på 49 i de sidste 5 overs. Glostrups total blev 173-4. Khizar 53, Aftab 38, Fredetik 36 og Bobby 23. KB 2 kastede 14 ekstras.

Efter kort pause startede Glostrup med Shakeel og Haroon. Der var god bounce fra Shakeel som kastede efter planen hvor imod Haroon havde en del løse bolde som blev straffet til grænseslag. Aftab måtte erstatte Haroon sammen med Rocky fra den anden side. Rocky startede lidt skævt men kom hurtigt tilbage og satte en stopper for KB’s chase ved at fjerne begge KBs åbnere.

Glenn Larsen overtog for Aftab og viste endnu en gang hvorfor han er en af Danmarks bedste spinner. Glenn og Rocky gav en masse prikker som gjorde det svært for KB og Glostrup var på toppen igen. Sameer fik et par overs og tog et enkelt gærde og Haroon fik chancen igen som også endte med 2 gærde i sidste over dog efter en dyr omgang. Der var et par drops fra bla.a Jeppe, Aftab og Rocky men overall gjorde Glostrup det ok i marken og især Sameers runout fra grænsen af. 11 ekstra point fra Glostrup. KB endte på 123-7 og Glostrup vandt endnu 2 point til positionstavlen. Shakeel 3-0-14-0 Haroon 4-0-34-2Aftab 3-0-21-0 Rocky 4-0-27-3Glenn 4-0-13-0Sameer 2-0-10-1

Fido – Khizar Saleem Javaid 53 på 38 bolde.