Oprykning og sejr mod Esbjerg

Glostrup vinder 1. Divisionen 2021 – to legender takker af.

Kampen mod Esbjerg dagens dato fik en noget dramatisk og våd begyndelse. Det væltede ned i Solvangsparken, i sådan en grad, at vores pitch ikke kunne følge med. Der var store store mængder vand på tæppet, som ikke kunne fejres væk, men skovles væk.Shehzad tog hjem og hentede 4 skovle. Peter tog på arbejdspladsen og hentede 3 løvsugere og efter 45 minutters effektiv groundsmanwork lykkedes det os at komme i gang.

Der blev aftalt 2×35 overs og Esbjerg til gærdet først.Før kampen stillede begge mandskaber og dommere op til præsentation.Afslutningen på sæsonen markerede også afslutningen på to glorværdige 1.holdskarrierer.

Glenn Larsen har meldt ud, at han ikke ser sig begå i Elitedivisionen til næste år med mindre tampen brænder aldeles på, og der ikke kan stilles hold. Han fik nogle fine ord med sig, samt blomster og chokolade som tak for hans gode humor og store cricket hjerte.

Michal Jeppesen meddelte tidligt på året, at i år ville være hans sidste sæson som seniorspiller. Jeppe har været en Glostrupper med et stort G. Han vil overgå i historiebøgerne som den mest gribende spiller i Glostrups historie. Han har givet sit liv til Glostrup, også da tampen brændte. Med Jeppe ved roret som formand er 7 års negative og manglende sportslige resultater vendt til 2 oprykninger, 2. Plads til andetholdet og medaljer til ungdommen.Jeppe fik et stort tak for hans tro tjeneste, blomster og chokolade.

Den sidste præsentation gik Aftab Ahmeds vej. I dag kunne han fejre sin seniorkamp nr. 200 for Glostrup.En Glostrupper som drog på guldeventyr i det Kjøbenhavnske, men nu er vendt hjem. Rocky sagde nogle fine ord til anføreren, og ønskede ham tillykke med det flotte milepæl.

Efter alle præsentationer kom kampen i gang. Vores våde pitch er ikke nem at batte på. Slet ikke når Glenn og Shakeel kan ramme deres længder. Man nåede knap at se sig om og Esbjerg var 45 for 7.Anføreren rystede kasteposen og ud af den kom Frederik Klokker. Frederik har tonsvis af point, greb, stokninger og løbet ud på CVet, men han har aldrig fået et gærder.I dag fik han lov til at vise sine kaste egenskaber. 2 for 19 på 6 overs. Absolut ikke dårligt. Han kan nu officielt melde sig ind i all-rounder klubben.Iftikhar, Rocky, Haroon, Shakeel og Glenn fik også lov til at svinge armen.Peter og Jeppe takkede pænt nej til tilbuddene.Glenn 4 for 28.Haroon 2 for 10.

Vi fik serveret lækker frokost i pausen, også skulle vi indhente Esbjergs 77.Peter og Iftikhar blev valgt til at åbne. Iftikhar gik for 5 i et halvhjertet slag.Haroon forfremmet til 3’er kunne blot tilføje 5 til hans total.Aftab og Peter lagde skibet i land, men Aftab glemte dog at smide ankeret. Grebet ud for 29 da vi manglede 1 for at vinde. Inden da lykkedes det endeligt Aftab at finde modet til at prøve hans scoopslag, som han har underholdt med til træninger. Det var vellykket denne gang. Hvem ved hvad der sker næste gang. Peter 15*.Vi vandt med 7 stående. Overstået på 13 overs.

Efter kampen var der kage, øl og sodavand.Formanden, træneren og anføreren holdte taler, og vi sang for første gang sejrssangen i omklædningsrummet.Fido gik velfortjent til Glenn. Fjols gik endnu mere velfortjent til Iftikhar.Efter kampen er Frederik og Aftab draget afsted til landsholdsaktiviteter i Spanien. Vi går nu på sæsonpause, og planlægger opstart i det nye år med fokus på en masse fitness.Der vil snarlig blive indkaldt til spillermøde frem mod sæson 2022.Tak til alle de frivillige, og tilskuerne som har bakket holdet op hele sæsonen. Denne oprykning er også for jer.