Revanche på Svanholm Park

Lørdag 7. August 2021 – Glostrup vs Svanholm Div. Kamp

Det var tid til at revanchere nederlaget til Svanholm tidligere i år, og det må vi erkende at vi fik gjort. Grundet vejrudsigten blev kampen forkortet til 2×40 overs. Svanholm vandt lodtrækningen og sendte os til gærdet.

Bilal og Frederik startede og hurtigt dominerede Bilal Svanholms kastning. Den store bane medførte mange løb og færre grænseslag end normalt. Med 51 på tavlen efter 12 over blev Bilal kastet ud for 25 og ind kom Shehzad. Shehzad har døjet med knæproblemer i weekenden, som blev en hæmsko i løb mellem gærderne. Samme med Frederik løftede de totalen til 89 før Shehzad også blev kastet ud. Frederik gav en chance til Svanholms anfører i Gully da han stod på 2. Den smed han i jorden, og det må han nok ærgre sig over. Det er sjældent at Frederik giver chancer, og hvis de ikke bliver holdt, så laver han en store score. Aftab joinede Frederik og der kom gang i de gode løb mellem gærderne. Svanholms Said kastede disciplineret og bedst.

I over nr. 34 kom der en stor byge, og vi foreslog dommerne at gå af før den ramte, dette blev Svanholms anfører meget utilfreds over. Det er jo heller ikke sjovt, at løbe med covers og dække pitchen i regnvejr. Frederik var rasende over de mærkværdige beslutninger dommerne tog, som ikke var i god crickets interesse.

Efter 30 minutters pause kom vi ind igen, og Aftab og Frederik fortsatte hvor de slap. Frederik stod på 91 før sidste over, og fik tilbudt muligheden for at få strike og forsøge at lave 100, men takkede pænt nej med beskeden om: ”Vi skal have flest mulige, min 100 er mindre vigtig”. Det kalder man holdånd – det var der mange der kunne lære fra. Efter 40 overs havde vi 211 for 2 på tavlen med 96* til Frederik og 51* til Aftab.

Vi startede med Shakeel og Aftab som kastede gode længder. Gennembrud nr. 1 kom i over nr. 7. Herefter var der comeback til Rocky, som kastede som han gjorde før sin skade – glimrende. Sammen med Haroon fik de Svanholms run rate op til over 6 i overen. Shehzad var glimrende bag pindende, til trods for 2 massive kanter fra Svanholm spillerne som ikke blev givet ude af dommerne, og ej heller valgte at gå selv. Glenn Larsen blev introduceret og han har det bare med at tage gærder. Spillerne tror de skal sende ham til Bangladesh, men ender med at selv tage i omklædningsrummet.

Svanholm aldrig in the game og all out for 132. Glenn med 5/29. Vi var trods COVID behjælpelige med vandpausen til Svanholm. Det var de ikke. Så måtte vi jo selv løbe op af trapperne ind til baren for at få et tårvand i over nr. 20.

Fido gik til Glenn. Fjols til Iftikhar