Overbevisende sejr mod topholdet

Lørdag 19. Juni 2021 – Glostrup 1 vs Ishøj 2 – Div. Kamp

1. Divisionens topopgør blev ikke et festfyrværkeri som man kunne forvente. Til det var Glostrupperne alt for gode i forhold til Ishøj. I bragende varme tabte anføren lodtrækning for tredje gang i streg og vi blev sendt i marken først. Shakeel og Aftab åbnede og kastede gode længder. En tvivlsom dom fra den ene dommer, efter gærdespilleren begyndt at forlade banen efter at være blevet grebet ud var højdepunktet. Åbeningsparret ramte pitchen godt og begge var billige.

Efter kort spell overtog Haroon for Aftab og fortsatte sin opblomstring og kastede 3 for 30 på 8 overs. Shehzad svingede armen for 2/31 og kunne have haft flere hvis holdkammeraterne havde fundet gribehænderne frem.Iftikhar fik sig en debut i kastningen, og det skal han forsætte med at arbejde på, udsigten for hans kastning kan se godt ud i fremtiden trods de 2 no-balls han kastede i træk idag.

Overall kastede Glostrup disciplineret og var nogenlunde i marken. “I dag får varmen skylden” Shakeel med med stabil 1/9 og Sameer med 2/13 på blot 6 overs. Ishøj ude for blot 107 på 35 overs.

Frederik og Sameer nød den hurtige bane, og så ud til at bygge en fin partnership men en returbold til kasteren fra Frederik var hans ende for 12. Shehzad gik uimponeret til sagen, og noteret sig for 4 seksere og sæsonens første halfcentury med 50*.Sameer passede sin åbner opgave til UG med 41*. Begge havde en flot partnership på 87. Vi chasede totalen på blot 20 overs. Nu ligger vi nr. 1 med en bedre NRR end Ishøj. AB og Svanholm efterfølgende med 2 nederlag før.

I næste uge er det Kolding på udebane i Fredericia om lørdagen.

Shakeel 1/9
Sameer 2/13
Haroon 3/30
Shehzad 50*
Sameer 41*

Man of the Match Shehzad med 50* og 2/31.