Forholdsvis nem sejr over Copenhagen

Lørdag 12.06.2021 – Glostrup 1 vs Copenhagen 1 – Div.

KampGlostrup tilbage på vindersporet. Weekendens kamp for førsteholdet var det andet opgør mod Copenhagen i år. Der var sæsondebut til Taha Ahmed, som har fundet gejsten tilbage. En kærkommen forstærkning til holdet. Peter, Glenn og Rocky ude med skader. Khizar til bryllup.

Anføreren fortsatte fra sidste uge med at tabe lodtrækningen, og Copnehagen tøvede ikke med at batte først på en solrig dag. Shakeel startede med bolden og var i hopla fra starten, nok noget af det bedste vi har set fra ham. Aftab fra den anden side havde sin kamp mod Copenhagens U. Farooq som slog ham langt over grænsen men kort efter blev droppet af Iftikhar. Det var spørgsmålet om hvor længe han kunne overleve Aftabs kastning. Aftab var bedre og vandt den lille kamp og efter de 10 indledende overs var Copenhagen 3 nede for 30.

Sameer og Haroon holdt dampen oppe i de korte spells og Copenhagen var 7 nede for 60. De sidste gærder tilføjede 25 yderligere før Copenhagen var kastet ud for 85. Sæsonens bedste kasteresulatet til Shakeel med 10-2-17-4.2 hver til Haroon og Sameer.

Vi åbnede med Frederik og Sameer. Frederik mere aggressiv end normalt blev grebet i extra cover for velspillede 30. Sameer havde det svært, men blev inde og holdt tavlen kørende med Shehzad som hev endnu en not out med hjem med hans positivt batting. Sameer blev caught behind med få point tilbage. Anføreren sluttede kampen af med en 6’er, og vi kunne pakke taskerne 14.30.

Efter kampen blev Shakeel nomineret til MOM. Brormand Sameer fik Fjols-trøjen. Peter lykønskede holdet med sejren pr telefon og insisterede på at få bøde for udeblivelse. Vi takker for de 30 kr til kassen – som vil blive brugt senere i år på truppen.

👏

Næste lørdag er det Ishøj 2s ubesejrede mandskab der besøger Solvangsparken.