Tungt nederlag til 1. holdet

Søndag 6. Juni 2021 – Glostrup 1 vs AB 1 Div. Kamp

Årets første nederlag til Glostrup 1. I 27 grader vandt AB lodtrækningen og valgte at batte først. AB’S bane er berygtet I dansk cricket om at have meget uforudsigelig opspring. I dag var ingen undtagelse med 6 LBW kendelser. Den er planlagt til at blive omlagt på tirsdag, men det får vi ingen gavn af fremadrettet I sæsonen. Aftab fjernede de 3 første AB’ere ved 23 på tavlen, men vores kastning var meget udisciplineret i dag hvilken resulterede i 20+ ekstra. Shakeel, Haroon, Khizar og Sameer forsøgte sig ihærdigt, men varmen var en afgørende faktor.

Markspillet led også under varmen og resulterede i flere drops. AB fik 2 gode partnerships men var 7 ude for 100. De sidste 3 fik lagt gyldne 60 point til totalen og AB var all out for 159 på 36 overs. Aftab 5/27 – Shakeel 2/25 – Sameer 2/39

Glostrup fik den værste start ved gærdet da Aftab kantede til keeperen i 2. Over. Khizar så god og aggressiv ud inden han blev plukket af en flyvende AB’er. Peter dømt ben for og Sameer det samme kort efter gjorde at vi var 4 nede for 55 efter 12 overs. Kort tid efter fik Frederik en der sprang ud af ingenting, den blev også plukket med en hånd af en flyvende AB’er.

Abhishek ben for og Iftikhar kastet ud kort efter betød at Glostrup var 7 for 70. Shakeel og Jeppe gav ikke op og viste holdkammeraterne hvordan man skulle angribe kastningen. Et flot partnership på 65 kom til kort med blot 23 for at vinde da Shakeel kantede ned til keeperen. Haroon og Wesal kunne ikke holde deres gærde og hjælpe Jeppe i jagten på de sidste point, og vi tabte til AB med 18 point. Årets første nederlag og en øjenåbner til holdet om at ingen opgaver kan tages lette.Spillerne har nok lidt at tænke over om dagens præstation, hvad de hver især skal arbejde på. En ting burde være skrevet på to-do listen allerede -> Fitness !

Man of the match gik til Aftab for hans 5-for.

Næste weekend spiller Glostrup hjemme mod Copenhagen.