Sikker sejr i Ishøj

30. Maj 2021 – Glostrup 1 vs Ishøj 2 T20

KampSejr og en fejlfri fifty på ujævn pitch.

På årets første solskinsdag vandt Aftab lodtrækningen og valgte at batte først i T20 kampen mod Ishøj. Banen var stor og velskåret. Frederik gav en af de nemme chancer i 2. over, men blev heldigvis droppet. Begge åbner havde det svært på en ujævn pitch i Ishøj, som til trods for reparationer forud for sæsonen, ikke spiller helt optimalt. Efter powerplay var Glostrup 24 for 0.

Herefter skiftede drengene momentum i takt med de blev mere “set”. Aftab og Klokker løb godt mellem gærderne, dette kunne mærkes på konditionen under den bagende sol. Frederik skiltes med Aftab efter de havde sat 100+ på tavlen i 16. over. Ind kom Shehzad som hurtigt fandt pitchen udfordrende. Aftab blev løbet ud i over nr. 18 med 72 på 59 bolde. En fejlfri halvleg af anføreren. Shakeel og Shehzad fik tilføjet til totalen og vi endte med 137 for 2 efter de tilladte 20 overs.

I marken startede Shakeel og Haroon. Især Shakeel var imponerende med de længder han ramte. Haroon fik gennembrud i over nr. 4, og det virkede aldrig som om, at Ishøj nævnede dem selv en chance for at indhente Glostrups total. Wesal debuterede og fik sit første gærder i 11 over hvor Ishøj skulle producere 9 i overen. Dette kunne de aldrig accelerer sig frem til, hvorfor de endte på 93 for 4 efter 20 overs. 2/18 til Haroon og 2/23 til Wesal. Efter kampen var der bødekasse. Endnu engang var der fuldt hus til Haroon og Sameer.

Fido gik velfortjent til anføreren for hans 72.

Aftab 72 på 59
Haroon 2/18
Wesal 2/23