Glostrup vinder 2. division og rykker op!

Glostrup satte kronen på værket med en smal sejr over KB i årets sidste turneringskamp. Sejren betyder oprykning til 1. division. Tillykke drenge – godt kæmpet.

Glostrup’s marktur bar præg af flere flotte kasteresultater. Saxe 4/15, Shakeel 2/17 og Glenn 2/7 var afgørende for KB’s lille total på 110 runs. KB var 71 for 2, og Glostrup havde haft flere tabte gribechancer, og det gav lidt bange anelser. Men vedholdenhed og tæt bowling gav resultat. KB knækkede på midten, og Glostrup gav herefter ikke slip.

110 runs lyder ikke af meget, men kampens vigtighed spredte nok lidt nervøsitet i Glostrup’s gærdeorden. Der var virkelig pres på, da Glostrup efter 14 overs var 67 for 7. Heldigvis viste Saxe og Sameer god idrætsmentalitet, da de løftede totalen til 102. Her blev Sameer kastet ud, og med 110 på tavlen blev Saxe taget med ben for. Av for den – tror vist nok, at Glenn var lidt presset, da han gik til gærdet velvidende, at der skulle produceres 1 runs mere for at få sejren i hus. Der skete dog det usædvanlige, at KB på den følgende bold kastede en udenom 🙂

Kampen var afgjort og jublen kunne bryde ud! Klubben er altså tilbage i 1. division efter kun ét år i 2. division. Vi ser fremad og håber, at fremtiden vil byde på mere succes, flere sejre, og en masse god og underholdende cricket i parken.

Scorecard

Tillykke til holdet!

Seniorholdet 2018. Billedet taget efter sidste uges kamp mod Aalborg.

 

1 tanke om “Glostrup vinder 2. division og rykker op!

  1. Det ser ud til at være et “bredt” mandskab, der vandt 2.division-spøg til side- stort tillykke- håber I kan stille nogenlunde det samme hold til næste sæson i alle kampe, så I får spillet de unge ind i et miljø, der vil være passende til at udvikle sig i. Så vil holdet også blive “hængende” i et par sæsoner, inden der bliver mulighed for at komme tilbage til landets bedste række, som må være klubbens målsætning de kommende par år, hvis man bliver ved med også at fokusere på ungdomsarbejdet.

    Jørgen Jønsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *