DM til Glostrups lilleputter!

I finalen mod Ishøj var Glostrup først i marken. Glostrup fik en rigtig fin start og fjernede 2 af Ishøjs farligeste gærdespillere billigt – Ishøj 11 for 2. Ishøj fik herefter lidt bedre fat og specielt Azim Khan spillede godt (29). Men da Azim mistede sit gærde ved 64, så var Glostrup fokuserede og gode til at få ryddet de sidste 4 gærde hurtigt. Ishøj fik kun brugt 20 af de tildelte 32 overs og var ude for “kun” 75 runs.

En overkommelig score for Glostrup, men Ishøj gav Glostrup kamp. Ishøj havde 4 rigtig gode kastere, der holdt Glostrup score nede samtidig med, at gærdene faldt jævnt. Både Sameer (10) og Shakeel (13), der ellers har domineret med deres gærdespil i år, kunne ikke modstå Ishøjs kasteangreb, så da Glostrup var 43 for 4 frygtede flere, at Glostrup måske skulle misse guldet. Men Mikail Kesen (10 not out) ville det dog anderledes og han battede virkelig sammenbidt og klogt, og med bistand fra Khizar og Ali + en del udenom fra Ishøj, så lykkedes det i den 30. over at overgå Ishøjs indledende 83 runs.
Det var nogle stolte og glade spillere, der kunne løbe på bane og sammen juble over guldet.

Fra klubben skal der lyde et stort hurra til spillerne, men vi vil samtidig også gerne takke Rasmus Koefoed for det kæmpe stykke arbejde, som han over de sidste par år har præsteret for klubbens ungdomafdeling. Vi ved, at det ikke er nemt, og Rasmus har derfor klubbens dybeste respekt. Tillykke Rasmus!